Oostende Vuurwerk Belgisch kampioenschap

OOSTENDE VUURWERK BELGISCH KAMPIOENSCHAP

Deze zomer vindt het 5de Belgisch kampioenschap vuurwerk plaats op het strand van Oostende.Data 2013: Van 08-07-2013 tot en met 12-08-2013, telkens op maandag. In juli om 23 uur, in augustus om 22.30 uurLocatie: Op het strand van Oostende tegenover het KursaalOostende vuurwerk, te bewonderen vanuit het vakantie appartement of van bij het Kursaal na een korte wandeling.

Georganiseerd door de dienst Toerisme van de Stad Oostende. Meer info vindt u hier.

 

Niks zo mooi als het scherp omlijnde, veelkleurig vuur; weerspiegeld in de zilte zee. Genieten van zand tussen de tenen, gezelligheid rondom je, dromen en mijmeren. Knal. Doorheen de ruisende golven van de prachtige zee weerklinken de echo’s van licht en vuur. Net als de echo’s van verbazing en verwondering, van genieten en vreugde, van samen zijn op het strand. Samen met anderen, samen met honderden mensen, samen met miljoenen zandkorrels, samen met miljarden waterdruppels. En toch alleen: jij en je twee ogen. Jij en je hart. Genietend van al die pracht boven de horizon. Een apotheose. Even voel je je verdrietig: dit is zo mooi… dit zal wel het laatste zijn, het is bijna voorbij. Stilte… en dan: nog een knal, en nog één en nog één. Waw, die apotheose was niet dé apotheose, er komt nog meer. Geel, groen, blauw en rood, oranje en ook paars, prachtig wit. Sterretjes, bloemen, ballen en slierten. Sterren van vuurwerk, sterren aan de hemel, sterren weerspiegeld in de zee. De laatste knal weerklinkt. Het wordt stil. Komt er nog één? Spannend afwachten en dan… de rust, de stilte zindert in de oren. Even bekomen, even naar woorden zoeken, even weer mens worden. En dan een storm van woorden. Heb je die gezien. En wat vond je van die? Komen we maandag terug? Of dan toch tenminste volgend jaar! Vuurwerk in Oostende. Oostende is altijd een beetje vuurwerk!

 

oostende vuurwerk appartement met zeezicht te huur voor vakantie