Springtij: kinderanimatie

Tijdens de Paasvakantie 2014 kan je van 5 tot 21 april genieten van “Springtij Oostende”. Kinderen en jongeren tot 14 jaar kunnen deelnemen aan diverse workshops, genieten van verschillende voorstellingen en dergelijke meer. Voor meer informatie kan u terecht op de website van Springtij-Oostende.

Springtij wordt georganiseerd op meer dan 10 locaties in Oostende. Onder meer in het Kursaal, Mu.ZEE, de bibliotheek, Vrijstaat O, het Leopoldpark en dergelijke meer.

Er zijn verschillende activiteiten voor jong en al wat minder jong. Er kunnen verschillende workshops gevolgd worden in verband met knutselen, maar je ka ook leren om zélf theater te maken. Op de Golf van de Hippodroom kunnen kinderen gratis golfles krijgen.  Sommige activiteiten duren maar een paar minuten, andere een paar uur, sommige zelfs een hele dag. Sommige doe je samen met je ouders, andere doe je alleen. Maar wat je ook kiest: plezier is verzekerd!

In het Kursaal staat een tijdelijke jeugdboekenbeurs opgesteld en daar geldt de actie ‘twee plus één gratis”. Daar kan je écht koopjes doen.

En op Pasen is er een heuse paaseierenraap!

Elke vakantieperiode wordt er wel iéts georganiseerd voor kinderen. Twijfel dus niet langer en geniet van wat Oostende jou en je gezin te bieden heeft.

En indien je zoekt naar een plekje om te overnachten, dan kan dat in dit vakantie appartement met zeezicht natuurlijk :-).

 

vakantieverblijf met kinderanimatie in de buurt: springtij