Wintervakantie: kerstmarkt en ijspiste

Tijdens de wintervakantie is het in Oostende gezelligheid troef. Gezellige kerstverlichting en betoverende kerstbomen en -versiering. Op het Wapenplein staat een overdekte ijspiste van maar liefst 1000 m². Meer dan 10.000 led-lichtjes zorgen voor een warme sfeer. Breng zeker ook een bezoek aan de Kerstmarkt op het Vissersplein. Daar kan je genieten van muziek en kerstanimatie bij de vele eet- en drankkraampjes.

In Oostende zijn er ook tientallen winkels, de grote bekende ketens, maar ook kleinere, gezellige boetiekjes. Niet alleen tijdens de week en op zaterdag, maar ook op zondag kan je shoppen in Oostende. De winkelstraten baden in de schilderachtige kerstsfeer die in Oostende heerst. De ideale plek om je wintervakantie door te brengen!

Zoek je na een dagje schaatsen, shoppen en kerstmarkt naar wat meer rust en stilte, dan is er natuurlijk nog de zee. Eindeloos wandelen lang het water. Of op de Zeedijk die natuurlijk meebaadt in de gezellig kertsfeer. Ook de horeca langs de dijk zet zijn beste beentje voor om u een fantastische wintervakantie te bieden!

Verblijf je graag gedurende meerdere dagen in Oostende, kijk dan even of het appartement vrij is voor verhuur!