Luxe studio te huur met zeezicht aan Belgische Kust

Ontdek en huur deze unieke studio met zeezicht. Onze én jouw Loft

Onze loft op de Zeedijk in Oostende is een unieke luxe studio met zeezicht. Je kan ze huren per week. Klanten die huren ontdekken meer dan een studio met zicht op de Belgische Noordzee. Ze huren een uiterst modern, gezellig appartement voor 1 tot 2 personen. Uniek is dat je zelfs vanuit het comfortabele bed een verbluffend breed zicht hebt op de Noordzee. Deze verfrissende studio is top vakantieverhuur voor singles en koppels. Ook voor jou?

Kijk binnen in onze luxe studio, te huur op de Zeedijk in Oostende

"De loft is super. Heel mooi ingericht met het fantastische zicht op zee. 6 dagen prachtig weer gehad, wat wil een mens nog meer. We komen zeker terug."
Magy en Luc

8 troeven van luxe studio, De Loft

Je zocht een studio aan zee? Dan ben je aan het juiste adres. Verwen je met een weekje aan zee zonder zorgen in deze luxueuze loft.

Kom een week genieten. Huur deze studio met zeezicht in Oostende.

Praktische info over De Loft

Zeg niet zomaar studio tegen deze loft op de Zeedijk in Oostende. Je zal een modern en nieuw gerenoveerd appartement ontdekken. Het is eigentijds ingericht met desingmeubelen van De Sede, Vitra en Knollstudio. Want onze Loft is anders dan alle andere studio's die te huur zijn op de Zeedijk in Oostende. Het is er luxueus genieten. Als je de brede ramen openschuift krijg je een heerlijk strand- en zeegevoel. En toch zit je lekker uit de wind. In de open keuken houd je contact met je andere vakantiegenoten en met de zee. En koken doe je met zicht op zee. Dat is al hemels genieten nog voor het tafelen. We verhuren deze loft met zeezicht per 7 dagen. In- en uitchecken gebeurt op vrijdag. Je hebt dus zeker een week de tijd om deel te nemen aan activiteiten in Oostende.

Inbegrepen

Extra te boeken

Kortingen

Boek deze studio op de Zeedijk in Oostende rechtstreeks bij de eigenaar. Zo bespaar je heel wat kosten.