De kusttram van en naar Oostende

De beste en leukste manier om aan de kust te reizen is de kusttram. Van Knokke tot De Panne. Langs steden als Oostende en Blankenberge. Op deze pagina reis je zelf online mee.

JOUW HALTE

Uurregeling Oostende Northlaan

TARIEVEN

Gemakkelijk langs Belgische kust

RITJE ONLINE

Rij mee in de stuurcabine

De Kusttram is voor ons de ideale manier om te reizen langs de Belgische kust.

Oostende Northlaan

Onze vakantiewoningen zijn vlot te bereiken met het openbaar vervoer. In welk van beide vakantiewoningen je ook verblijft, je neemt in het station van Oostende best de kusttram richting De Panne. Stap uit aan halte Oostende Northlaan. Het Appartement ligt op 400 meter van deze halte. De Loft ligt op 500 m van deze halte.

Tarieven aan kust

Aan de Belgische kust kan je dezelfde vervoersbewijzen van De Lijn gebruiken als elders in Vlaanderen. Breng dus gerust je Lijnkaart of Buzzypass mee naar zee. Je kan ook een dagpas gebruiken om zorgeloos de kust te ontdekken. Met een dagpas reis je alleen of samen, één of meerdere dagen onbeperkt met de Kusttram. Een volwassene betaalt 6 euro per dag. Een kind 4 euro. Voor uitstappen aan de kust neem je een combinatiebiljet. Dit bundelt de prijs van het vervoer plus de toegang voor de attractie, zoals Plopsaland, Sea Life en het Zandsculpturenfestival. Vanaf 2 dagen op voorhand te koop in de lijnwinkels van Oostende en andere kustgemeenten. Check zeker ook de zevendagenpas of het biljet voor je fiets.

Reis naar je volgende vakantie in Oostende. Bekijk nu....

Nieuws over kusttram

De Lijn investeert volop in de kusttram. Zo bestelden ze maar liefst 48 nieuwe tramstellen. Vanaf 2019 zal je ze voor het eerst mee kunnen rijden. Dit en ander Belgisch kustnieuws dat een impact heeft op jouw ritjes van en naar Oostende houden we voor je bij in onze blog.

Vragen? Reserveren?

Anke en Hans verhuren hun twee verblijven op de Zeedijk in Oostende. Reserveer Het Appartement of De Loft voor jouw volgende vakantie.

De Panne_strandcabine
Uitstap naar De Panne
Arne-Quinze_oostende_blokken
Zeedijk Oostende
Werkvakantie_7 redenen vergaderen werken in Oostende
Werkvakantie aan zee