Kusttram van en naar Oostende

Neem de kusttram van en naar Oostende

De beste, gemakkelijkste en leukste manier om aan de kust te reizen is de kusttram. Deze tram rijdt van Knokke tot De Panne. Hij brengt je zorgeloos naar steden als Oostende en Blankenberge. Handig is dat je al een halte vindt op 2 minuten wandelen van Het Appartement en De Loft

Vind alle info voor jouw rit met de Kusttram op deze pagina vanuit de dichtsbijzijnde halte Northlaan.

Reis zorgloos aan de kust

De Kusttram is voor ons de ideale manier om te reizen langs de Belgische kust.

Ontdek de mooiste vakantieappartementen met zeezicht in Oostende. Bekijk....

Jouw halte: Oostende Northlaan

Onze vakantiewoningen zijn vlot te bereiken met het openbaar vervoer. In welk van beide vakantiewoningen je ook verblijft, je neemt in het station van Oostende best de kusttram richting De Panne. Stap uit aan halte Oostende Northlaan. Het Appartement ligt op 400 meter van deze halte. De Loft ligt op 500 m van deze halte.

Gewoonweg een fantastische, ruime, propere loft... We hebben echt genoten van ons verblijf samen met ons hondje.
Martine en Emile uit Heers

Tarieven kusttram

Aan de Belgische kust kan je dezelfde vervoersbewijzen van De Lijn gebruiken als elders in Vlaanderen. Breng dus gerust je Lijnkaart of Buzzypass mee naar zee. Je kan ook een dagpas gebruiken om zorgeloos de kust te ontdekken. Met een dagpas reis je alleen of samen, één of meerdere dagen onbeperkt met de Kusttram. Een volwassene betaalt 6 euro per dag. Een kind 4 euro. Voor uitstappen aan de kust neem je een combinatiebiljet. Dit bundelt de prijs van het vervoer plus de toegang voor de attractie, zoals Plopsaland, Sea Life en het Zandsculpturenfestival. Vanaf 2 dagen op voorhand te koop in de lijnwinkels van Oostende en andere kustgemeenten. Check zeker ook de zevendagenpas of het biljet voor je fiets.

Nieuws over kusttram

De Lijn investeert volop in de kusttram. Zo bestelden ze maar liefst 48 nieuwe tramstellen. Ze vervoeren je nog comfortabeler langs onze kustlijn. Ontdek dit en ander Belgisch kustnieuws dat een impact heeft op jouw ritjes van en naar Oostende houden we voor je bij in onze blog.

Vragen? Reserveren?

Anke en Hans verhuren hun twee verblijven op de Zeedijk in Oostende. Reserveer Het Appartement of De Loft voor jouw volgende vakantie.

De Panne_strandcabine
Uitstap naar De Panne
Arne-Quinze_oostende_blokken
Zeedijk Oostende
Werkvakantie_7 redenen vergaderen werken in Oostende
Werkvakantie aan zee