Wat de Zeedijk in Oostende biedt

ACTIVITEITEN

Oostende, een stad vol events

VLOT BEREIKBAAR

Kies voor de trein, kusttram of auto

HUREN IN OOSTENDE

Vakantie met zeezicht

Zeedijk Oostende

Geniet ten volle van de Zeedijk in Oostende. Ons vakantieappartement ligt op de zesde verdieping van een recent gerenoveerd gebouw op de Zeedijk. 80 meter daarnaast ligt De Loft op de vijfde verdieping van een gerenoveerd gebouw. Beide gebouwen hebben een lift aanwezig. Zowel de lift als het appartement zijn rolstoel-toegankelijk.

Subliem zeezicht

De vakantieverblijven bevinden zich ter hoogte van de paardenrenbaan. De dijk voor het Appartement en de Loft werd helemaal vernieuwd. Het strand werd opgehoogd en verbreed. De trap die toegang geeft tot het strand, ligt vlak over het appartementsgebouw waardoor je onmiddellijk op het bewaakte strand bent. Als toemaatje geniet je vanuit het appartement van een subliem zeezicht!

“We openen onze ogen en genieten nog even vanuit het bed van de dansende golven van de Noordzee”
Greta en Tony

De omgeving

In de omgeving van het appartement zijn verschillende restaurantjes, lokale winkels en supermarkten (Spar, Delhaize). Wil je graag een filmpje meepikken, dan kan je terecht in de Kinepolis op amper 750 meter van het Appartement en de Loft. Op nog geen kilometer ligt het Stedelijk Zwembad van Oostende. Het zwembad is uitgerust met een olympisch binnenzwembad, glijbanen, een kinderbad, een buitenzwembad met ligweide, jacuzzi, sauna, turks stoombad, zonnebank en ontspanningsruimte. Daarnaast kan u er terecht voor lichaamsverzorging en relaxatiebehandelingen. Binnenkort opent het nieuwe zwembad!

zwembad_nieuw_oostende
Video afspelen

Trein en kuststram vlakbij

Vlak bij het appartement stopt de kusttram: Halte Oostende Northlaan. Het station van Oostende ligt amper 4 tramhaltes verder. U spoort vlot naar Oostende vanuit Gent, Antwerpen, Brussel en andere Belgische stations. Met extra toeristentreinen tijdens het seizoen.

“Lang geleden dat ik me op een 'weekje getaway' zo thuis heb gevoeld. Het zicht is ongelooflijk, de dagelijkse strandwandeling heerlijk en het verblijf tip top in orde. Ik kom terug!”
Joy Anna Thielemans

Veel te beleven

In Oostende valt heel wat te bezoeken en te beleven voor jong en oud. Er zijn de jaarlijks weerkerende evenementen zoals Kids@Oostende, Theater aan zee en vuurwerk op maandag. En zijn er de vaste waarden zoals het Fort Napoleon, MU.Zee Kunstmuseum aan Zee, Mercator Zeilschip, Atlantikwall en Earth Explorer. In het centrum van de stad zijn de winkels dagelijks open. Ook 'shoppen op zondag' behoort tot de mogelijkheden. Klik door naar VisitOostende voor de activiteiten en events tijdens jouw vakantieperiode.

Oostende voor kinderen?

Ook in de buurt van Oostende valt natuurlijk vanalles te beleven voor volwassenen en kinderen. Benieuwd? Klik dan verder naar: Uit in Vlaanderen en Wat te Doen. Een ruim aanbod aan activiteiten vind je op Uitmetvlieg.be. Zoek er volgens de leeftijd van kinderen, je periode en plaats.

Je volgende vakantie in Oostende? Bekijk nu....

Leuke weetjes

Weet je waarom Koning Leopold II de majustueuze Koninginnengalerijen aanlegde? Weet je waarom Oostende ook prima is voor zakenreizen? Ken je ook de troeven van de Belgische badsteden als Middelkerke, De Panne en Blankenberge?

Vragen? Reserveren?

Anke en Hans verhuren hun twee verblijven op de Zeedijk in Oostende. Reserveer het Appartement of de Loft voor jouw volgende vakantie.

Kusttram_nieuw_de lijn
Kusttram info
De Panne_strandcabine
Uitstap naar De Panne
De mooiste foto's
Werkvakantie_7 redenen vergaderen werken in Oostende
Werkvakantie aan zee