Gratis parkeren in Oostende

Onze huurders parkeren altijd gratis in Oostende. Ze hebben steeds een parkeerplaats!

Gratis parkeren in Oostende

Alle gasten van het Appartement en de Loft hebben een gratis parkeerplaats. Deze is inbegrepen tijdens de duur van je vakantie. We zijn heel blij dat we jullie dit kunnen aanbieden. Een parkeerplaats vinden is niet evident in Oostende. En parkeren op straat is in 2020 weer duurder geworden. Bij het Appartement hoort een overdekte garage. Gewoon achteraan binnenrijden op het gelijkvloers en uw auto staat droog en achter een afgesloten garagepoort. De precieze locatie krijg je voor je verblijf. Bij de Loft hoort een parkeerplaats vlakbij de achteringang van het appartementsgebouw. Ook deze precieze locatie krijg je voor je verblijf.

Waar kan je een tweede auto parkeren?

Je kunt een tweede wagen parkeren in de straten rond het Appartement of de Loft. Dit stratenplan toont je de straten en tarieven.

Parkeren tweede auto stratenplan tarieven Oostende
Parkeerplan Streeteo, sept 2020

Gratis parkeren net buiten Oostende

Dagjestoeristen vinden twee gratis randparkings in Oostende. Voor bezoekers van onze gasten - of je tweede auto - hebben we een tip om gratis dichtbij te parkeren.

Straten Westerkwartier
Ontvang je bezoekers tijdens je vakantie in het Appartement of de Loft? Dan kan je ze voorstellen om te parkeren in de straten van het Westerkwartier. Deze wijk bevindt zich achter de paardenrenbaan. Parkeren in de straten van het Westerkwartier is gratis. Bijvoorbeeld de Elisabethlaan, de Werkzaamheidstraat en Dokter Verhaeghestraat. Het is slechts een kwartiertje wandelen naar de ons vakantieappartement op de Zeedijk.
Randparking Maria-Hendrikapark
Je vindt deze gratis parking op de Graaf de Smet de Naeyerlaan en Mercatorlaan. Hier is plaats voor 300 wagens. Op 5 minuten wandel je tot aan het begin van de winkelstraat, de Kapellestraat. Na een kwartier tot twintig minuten kan je je handdoek uitrollen op het strand van Oostende. Leuk is dat je gratis een fiets kan lenen voor 1 dag. Neem je liever de bus? Om de 30 minuten neemt de centrumbus je mee naar het centrum. En dat voor slechts 0,50 euro.
Randparking Oosteroever
Ook op de randparking in de Ankerstraat parkeer je helemaal gratis. Je vindt ze ter hoogte van vakantieverblijf Duin en Zee langs de kustbaan. Hier is plaats voor 150 wagens. Deze parking bevindt zich aan de andere kant van de havengeul. Maar geen nood. Er is een erg vlotte verbinding met het centrum. Ofwel neem je de gratis overzetboot naar het centrum Oostende. Of je stapt op de Kusttram.
Ten westen van Delhaize
Ook in de straten tussen de Nieuwpoortse steenweg en de Zeedijk ten westen van de Delhaize (Sleuyter Arena) kan je parkeren. Dat is de grijze zone links bovenaan op het plannetje op deze pagina.
Zeedijk Raversijde
Wat wij het liefste doen, is parkeren op de Zeedijk in Raversijde, langs de duinen. Van daaruit kan je op de dijk gezellig met zeezicht wandelen naar het Appartement of de Loft. De gratis parkeerplaatsen vind je net voorbij Vayamundo, vanaf Zeedijk 137.

Wereldreiziger Hors Frontieres rijdt met de auto door Oostende

Parkeren in de badstad

Oostende loopt tijdens het seizoen snel vol. Heel veel toeristen komen met de auto naar de kust. De gratis parkings zijn dan ook snel volzet. Hou daarom dit lijstje met betalende parkings bij de hand. In de straten van Oostende rond het Appartement en de Loft vind je veel parkeerplaatsen. Hoewel we niet kunnen garanderen dat je gemakkelijk een plaatsje vindt. Want veel andere huurappartementen hebben geen overdekte of gereserveerde parkeerplaats voor hun huurders. Betaalparkings in Oostende: - Parking Kursaal 1 aan het Monacoplein - Parking Kursaal 2 in Christinastraat 23F - Zeeparking in de Hendrik Serruyslaan (aan Leopold II-laan) - Centrumparking Europacentrum in Christinastraat 18C - Parking Mijnplein aan het Mijnplein - Parking Visserskaai aan de Visserskaai Hier vind je een volledig overzicht Parkeren in Oostende

Parkeren voor personen met een handicap_voorbehouden plaatsen in Oostende

Altijd gratis parkeren voor personen met een handicap

In Oostende vind je heel wat parkeerplaatsen voor personen met een handicap.

De parkeerkaart voor personen met een handicap geeft recht om te parkeren op deze voorbehouden plaatsen voor personen met een handicap. Hiervoor hoef je niet te registreren.

Deze voorbehouden plaatsen zijn nooit betalend.

Op deze adressen in Oostende vind je voorbehouden parkeerplaatsen voor personen met een handicap.

Je volgende vakantie bij ons in Oostende? Bekijk nu....
Oostende_trein-station_verkleind

Trein is beste alternatief

Heb je helemaal geen zin in parkeerproblemen? Wil je niet betalen voor een duur bevochten plaatsje? Stap dan op de trein. Oostende is vlot bereikbaar vanuit elk Belgisch treinstation. Tijdens de zomervakantie rijden er elke dag extra treinen van en naar de kust. Check zeker de voordelige zomertarieven voor toeristen. Het station van Oostende ligt op 5 minuutjes wandelen van het strand. De kusttram brengt je naar elke andere kuststad. Of naar het Appartement en de Loft in de buurt van de paardenrenbaan in Oostende. Stap af aan halte Northlaan.

particuliere-verhuurders_anke-dewilde_hans-hermans
Verhuurders Anke & Hans
oostende_zee_vakantie_Karen-Ravach_zeemeeuw_golfbreker
Foto's van onze gasten
Arne-Quinze_oostende_blokken
Zeedijk Oostende
themperatuur_strandwater_noordzee
Weerbericht Oostende
Werkvakantie_7 redenen vergaderen werken in Oostende
Werkvakantie aan zee