Vakantieverhuur op de Zeedijk in Oostende... en nu praktisch!

Je hebt ongetwijfeld veel vragen over onze vakantieverhuur op de Zeedijk in Oostende. Hoe reserveer je? Kan je hond mee? Is ons appartement rolstoeltoegankelijk? Welke afmetingen hebben de bedden? Welke weken zijn nog vrij om te huren? Aan welke prijzen kan je huren? Op deze pagina vind je meteen de antwoorden op alle praktische vragen rond onze vakantieverhuur in Oostende, met frontaal zicht op zee.

De troeven van onze vakantieverhuur in Oostende

Vakantieverhuur op de Zeedijk in Oostende. Ontdek deze unieke te huren appartementen met zicht op zee. Klik door naar praktische info. Even praktisch

Op deze pagina vind je alle nodige praktische informatie over huren van ons vakantieappartement op de Zeedijk in Oostende. Vakantieverhuur zoals je nog nooit ervaren hebt!

RESERVEER

Karen-Ravache_gast_seamore

Vakantieverhuur op Zeedijk. Hoe reserveren?

Wij helpen je graag persoonlijk met het reserveren van je vakantie. Klik eerst hier om je gegevens en gewenste periode in te vullen.

SHOP

supermarkt_zeedijk_oostende

+15 winkels vlakbij je vakantieappartement op Zeedijk

Op minder dan 1 km van je vakantieappartement vind je alle winkels die je nodig hebt! Klik hier voor een overzicht

BED

Master bedroom_elektrisch versteldbaar bed

Heerlijke bedden in je vakantieappartement

Neem de juiste beddenlakens mee naar Het Appartement! Hier vind je de afmetingen van alle bedden en alle info over het huren van beddengoed en handdoeken.

INFO

Rolstoeltoegankelijk appartement aan zee

Rolstoeltoegankelijke vakantieappartementen

Regelmatig wordt Het Appartement verhuurd aan een vakantieganger met rolstoel. Ook in De Loft verwelkomden we onze eerste gast met een rolstoel. Klik hier voor de afmetingen van Het Appartement en De Loft.

INFO

Zeedijk_Strand_fietsen

Fietsenberging voor huurders vakantieappartement

Wij bieden onze gasten een goede en veilige plek om hun fiets te stallen. Zo zijn ze beschermd tegen fietsendieven. Kom fietsen in Oostende.

TRAM

Kusttram_nieuw_de lijn

Kusttram rijdt tot vlak aan je vakantieappartement

De beste en leukste manier om aan de kust te reizen is de kusttram. Van Knokke tot De Panne. Langs steden als Oostende en Blankenberge. Op deze pagina alle info over de Kusttram.

FAQ

blog_zee-wandelen-familie-kinderen

FAQ - meest gestelde vragen over huren in Oostende

Vertrek goed voorbereid op vakantie! Hier vind je het antwoord op al je vragen.

INFO

appartement-met-zeezicht_grondplan

Grondplannen vakantieappartementen

Hoe ruim is je vakantieverblijf? Klik hier voor de grondplannen van Het Appartement en De Loft

INFO

koppel huurt aan zee en respecteert huisregels

Huisregels en huurvoorwaarden van ons vakantieappartement

Dankzij de huisregels en huurvoorwaarden kan iedereen maximaal van zijn en haar verblijf genieten. Klik en lees de huisregels van Het Appartement en De Loft

TOPLOCATIE

strand, duinen en zee panorama

5 troeven van onze locatie op de Zeedijk in Oostende

Huurders noemen regelmatig de locatie van Het Appartement en De Loft als troef. Waarom? Ontdek deze 5 troeven.

TE HUUR

per week
zeezicht_appartement
tot 6 personen

Ruim, uniek appartement met zeezicht

Dit appartement op de Zeedijk is een pareltje op vlak van van vakantieverhuur in Oostende. Gezelligheid en luxueus genieten staan hier centraal. Vakantieverhuur tot 6 personen.

GEKEURD

Erkenning Toerisme Vlaanderen Vakantiewoning Appartement-met-zeezicht 4 sterre

4 sterren vakantieverhuur op Zeedijk in Oostende

Het Appartement met zeezicht Seamore scoort 4 sterren als vakantiewoning. Deze erkenning door Toerisme Vlaanderen werd recent bevestigd.

INFO

Prijzen & beschikbaarheid vakantieverhuur in Oostende

Wanneer zijn de vakantieverblijven vrij? Hoeveel kost één of twee weken? Check hier onze prijzen en beschikbaarheid

TIP

oostende_parkeren_gratis_randparking

Gratis parkeren in Oostende

Onze huurders parkeren altijd gratis in Oostende. Ze hebben steeds een parkeerplaats! Hoe we dat voor jou regelen?

INFO

honden-toegelaten-appartementverhuur_oostende1

Honden toegelaten. Uniek in vakantieverhuur op Zeedijk

Iedereen mag van de zee genieten met wie je liefhebt. Met je partner, je vrienden, je kinderen, kleinkinderen of je honden. Welke regels voor huisdieren gelden?

TE HUUR

per week
vakantieverhuur_oostende_appartement_zeezicht_loft_gezellig
singles en koppels

Luxe studio met zeezicht in Oostende

Deze loft op de Zeedijk in Oostende is een uiterst modern, gezellig appartement. Uniek is dat je zelfs vanuit het comfortabele bed een verbluffend breed zicht hebt op de Noordzee.
Vakantieverhuur voor singles en koppels. Ook voor jou?

INFO

appartement_keuken_toestellen

Voorzieningen vakantieappartementen

Het Appartement heeft een uitgeruste keuken met voldoende en moderne apparaten. Ook voor je baby is alles aanwezig. De Loft is dan weer helemaal voorzien voor singles en koppels. Welke voorzieningen mag je verwachten?
“De ligging is top ! Ook voor de kinderen. Het strand is niet te druk. Er kan eveneens gebruik gemaakt worden van 4 stoeltjes en een windscherm om op het strand heerlijk te vertoeven.”
Patrick Mombaers

Wil je meer weten over onze vakantieverhuur op de Zeedijk in Oostende?

Wij, particuliere verhuurders Anke en Hans doen al sinds 2013 aan vakantieverhuur in Oostende op de Zeedijk. Daarbij informeren we steeds grondig onze gasten van onze appartementen aan zee via een heel directe communicatie én deze website. Natuurlijk ben je ook als liefhebber van de Noordzee welkom! We delen onze liefde voor de zee graag met iedereen.

Gasten zijn heel tevreden

Gasten die een vakantie aan zee boeken vertellen ons graag hoe tevreden ze zijn. Ze appreciëren heel sterk het persoonlijke contact met gastvrouw Anke. Zij zorgt voor de snelle en correcte reservering, voor alle informatie om van het verblijf een succes te maken, voor een onberispelijk gepoetst appartement, voor een snel antwoord op elk telefoontje en mail.

Honden toegelaten

Op voorhand vragen ze Anke vaak of honden toegelaten zijn, of de appartementen toegankelijk zijn met een rolstoel, waar je gratis parkeert in Oostende, waar de overdekte garage gelegen is, of het appartement vlot te bereiken is met het openbaar vervoer zoals de Kusttram, of de supermarkt en bakker vlakbij zijn, wanneer Het Appartement en De Loft beschikbaar zijn...

Meer info over vakantieverhuur in Oostende

Klik zeker al op één van de linken in deze tekst. Of lees onze antwoorden op de meestgestelde vragen, onze FAQ.

Ook voor zakenlui en thuiswerkers

Naast vakantiegangers heten we ook regelmatig zakenlui en ondernemers welkom in onze vakantieappartement met frontaal zeezicht. Met inspiratie van de zee en voorzien van een mooi bureau, alle luxe en stabiele wifi werken ze aan hun business, analyseren ze hun team, hun onderneming, uitdagingen en toekomst tijdens een strandwandeling langs de Noordzee. En brainstormen ze met een beperkt directieteam tijdens een aangename diner met verse garnalen, tong, schar of andere vers gevangen vis uit de Noordzee. Wanneer we onze gastenlijst bekijken, merken we een heel internationaal gezelschap. Huurders uit Frankrijk, België, Duitsland, Nederland en Engeland boeken regelmatig een weekend. Ze verwennen zich met de luxe, moderne inrichting, netheid van Het Appartement en De Loft

Op vakantie in Oostende? Klik voor meer info over onze...

Vragen over vakantieverhuur? Reserveren op de Zeedijk in Oostende?

Anke en Hans verhuren hun twee verblijven op de Zeedijk in Oostende. Reserveer het Appartement of de Loft voor jouw volgende vakantie.

Blogs over vakantieverhuur op de Zeedijk in Oostende

Kindje speelt op het strand

Hoe kustbescherming je strandvakantie in Oostende ingrijpend verandert tegen 2060. 5 verbeteringen door Plan Zeewaarts

Het zeezicht vanuit het Appartement-met-zeezicht gaat ingrijpend veranderen de komende decennia. Maar geen nood! Want de kustbescherming tegen de stijgende zeespiegel levert onverwachte verbeteringen op voor je vakantie aan zee. Ontdek 5 verrassingen van Plan Zeewaarts voor je vakantie met … Read More

Featured Post
Featured Post
honden-toegelaten-appartementverhuur_oostende2

3 redenen waarom je hond van een vakantie aan zee houdt

Een vakantie aan zee met je hond is niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je viervoeter. Honden houden van de nieuwe geluiden, de geuren en de avonturen die een kustvakantie biedt. Zie jij ook dat je geliefde huisdier … Read More

Featured Post