Honden toegelaten in huurappartement

Regelmatig vragen huurders ons of ze hun hond mogen meenemen. Of hun honden. In veel vakantieappartementen kan het niet. In Het Appartement en De Loft zijn honden wel toegelaten.

Waarom we honden toelaten?

We vinden dat iedereen van de zee moet kunnen genieten met wie hij liefheeft. Met je partner, je vrienden, je kinderen of kleinkinderen… en dus ook met je honden. Eén of twee honden kunnen perfect voor ons, mits het betalen van een kleine toeslag. Heel leuk voor ons is dat we vaststellen dat eigenaars van honden onze vakantieverblijven meestal het allernetste achterlaten van alle huurders. Ze checken extra op achtergebleven hondenharen en ruimen netjes hun hondenspullen op.

Toch heerlijk proper!

Omdat alles vervolgens nog eens grondig gepoetst en gelucht wordt voor de volgende huurders arriveren, hangt er nooit een hondengeur in onze appartementen. Door onze strikte regels hebben mensen met een eventuele allergie ook nog nooit hinder ervaren.

Huisreglement voor honden

Elke huurder dient het vakantieappartement te bewonen als een goed huisvader en het huishoudelijk reglement te respecteren. Dit geldt ook voor de huurder met hond. Wat honden niet bij ons mogen? - In de bedden komen. - In de zetels liggen. - Zichzelf binnen droogschudden. - Bijten en krabben aan de muren of meubels. - Blaffen. - Veel vrienden meebrengen. (max. 2 honden toegelaten) We vragen dat je een mand of deken meebrengt voor je trouwe viervoeter. Zo heeft die meteen zijn vertrouwde lig- en slaapplaats mee op vakantie. Bijt-, krab- en speelschade dient te worden vergoed door hun baasjes en/of hun familiale verzekering.

Toeslag voor honden

Bij het reserveren van je vakantie geef je aan of je 1 of maximaal 2 honden mee op vakantie neemt. Tegen betaling van een kleine toeslag zorgen wij er vervolgens voor dat je jouw huisdier op vakantie niet hoeft te missen. We rekenen per hond: 35 euro per week

Met je hond op vakantie in Oostende? Dat kan in....

Honden op het strand

In Oostende is er één strandstrook waar honden steeds toegelaten zijn: op het strand van Raversijde vanaf de Westlaan tot aan de grens met Middelkerke zijn honden gedurende het hele jaar toegelaten. Op het Oosteroeverstrand vanaf de Halvemaandijk tot de grens met Bredene zijn honden toegelaten gedurende het hele jaar maar niet in de paasvakantie en niet in de maanden juli en augustus. Op de rest van het Oostendse strand zijn honden enkel toegelaten tussen 1 oktober en het begin van de paasvakantie. Altijd verplicht op het strand: een zakje voor het kakje!

Leuke weetjes

Weet je waarom Koning Leopold II de majustueuze Koninginnengalerijen aanlegde? Weet je waarom Oostende ook prima is voor zakenreizen? Ken je ook de troeven van de Belgische badsteden als Middelkerke, De Panne en Blankenberge?

“Lang geleden dat ik me op een 'weekje getaway' zo thuis heb gevoeld. Het zicht is ongelooflijk, de dagelijkse strandwandeling heerlijk en het verblijf tip top in orde. Ik kom terug!”

Vragen? Reserveren?

Anke en Hans verhuren hun twee verblijven op de Zeedijk in Oostende. Reserveer het Appartement of de Loft voor jouw volgende vakantie.

Kusttram_nieuw_de lijn
Kusttram info
De Panne_strandcabine
Uitstap naar De Panne
Arne-Quinze_oostende_blokken
Zeedijk Oostende
Werkvakantie_7 redenen vergaderen werken in Oostende
Werkvakantie aan zee