APPARTEMENT HUREN AAN ZEE

Appartement op de Zeedijk in Oostende

Dit vakantieappartement ligt op de zesde verdieping van een recent gerenoveerd gebouw op de Zeedijk. Er is een lift aanwezig. Zowel de lift als het appartement zijn rolstoel-toegankelijke.

Niet enkel de binnenkant van het appartement oogt mooi en modern, maar ook de gevel en inkomhal stralen klasse en luxe uit!

Gevel Zeedijk 123 - Oostende inkomhal appartement luxe moderne hall van appartement

 

Het vakantieverblijf bevindt zich ter hoogte van de paardenrenbaan. De dijk voor het appartement werd recent helemaal vernieuwd en de trap die toegang geeft tot het strand, ligt vlak over het appartementsgebouw waardoor je onmiddellijk op het bewaakte strand bent. Als toemaatje geniet je vanuit het appartement van een subliem zeezicht!

Zeezicht links appartement zeedijk oostende voor vakantie verhuur frontaal zeezicht vakantieverblijf zeedijk Oostende verhuren zeezicht rechts richting zeedijk oostende en kursaal verhuur

 

Oostende en omgeving van het appartement

In de omgeving van het appartement zijn verschillende restaurantjes, lokale winkels en supermarkten (Spar, Delhaize). Wil je graag een filmpje meepikken, dan kan je terecht in de Kinepolis op amper 750 meter van het appartement . En op nog geen kilometer ligt het Stedelijk Zwembad van Oostende. Het zwembad is uitgerust met een olympisch binnenzwembad, glijbanen, een kinderbad, een buitenzwembad met ligweide, jacuzzi, sauna, turks stoombad, zonnebank en ontspanningsruimte. Daarnaast kan u er terecht voor lichaamsverzorging en relaxatiebehandelingen.

Vlak bij het appartement stopt de kusttram. Het station van Oostende ligt amper 4 tramhaltes verder.

In Oostende valt heel wat te bezoeken en te beleven voor jong en oud.

Enerzijds zijn er jaarlijks weerkerende evenementen zoals Kids@Oostende, Theater aan zee en vuurwerk op maandag. Anderzijds zijn er de vaste waarden zoals het Fort Napoleon, MU.Zee Kunstmuseum aan Zee, Mercator Zeilschip, Atlantikwall en Earth Explorer.

In het centrum van de stad zijn de winkels dagelijks open, dus ook “shoppen op zondag” behoort tot de mogelijkheden.

Op deze sits ziet u wat er allemaal te doen is in Oostende: www.visitoostende.be

 

Ook in de buurt van Oostende valt natuurlijk vanalles te beleven. Benieuwd? Klik dan verder naar: Uit in Vlaanderen, Wat te Doen en Weg met de Kids.

 

Overtuigd van dit prachtige appartement aan de Belgische kust (adres: Zeedijk Oostende)? Klik dan op prijzen en beschikbaarheid of op contact.

Eerst nog eens genieten van de omschrijving en de foto’s? Klik dan op het vakantie appartement.

 

Dank je wel om deze pagina te delen!