Het weer in Oostende

HET WEER

Weersverwachting KMI

ZWEMWATER

Temperatuur van strandwater

BUIENRADAR

Wolken of regen in Oostende?

Waarom het vaak beter weer is aan de kust

Het weer aan de Belgische kust kan soms grondig verschillen van het weer in het binnenland. Waarom? 5 weetjes over het weer aan de kust. - Onze kust heeft een speciaal microklimaat - Dit klimaat levert ons 200 uur meer zon aan de Belgische Kust. - Het KMI meet 200 liter minder regen aan zee. - Dit microklimaat draagt tot 20 km landinwaarts. - De snellere opwarming van het strand levert de zeebries op. We leggen het je graag vollediger uit in onze blog:

Weersverwachting KMI

Op deze pagina brengen we in samenwerking met het KMI het weerbericht voor Oostende voor vandaag en de komende dagen. Wens je gedetailleerdere informatie over temperatuur, wind, kans op regen, de UV-index, de hoogte van de golven?

Kom met de trein of auto naar Oostende

Oostende zomer 2018

Zomer in badstad Oostende en Mariakerke. Zon, zee, strand, vrolijke mensen en leuke sfeer op de dijk. Hier geniet u mee. (met dank aan Marcel Tettero voor zijn filmpje 'Heerlijke zomer aan het strand van Oostende')

Reis naar je volgende vakantie in Oostende. Bekijk nu....

Lekker zeewater

Ten volle de zee beleven? Dat is ook regelmatig het water induiken. Wat is er fantastischer dan een ochtendduik in een verlaten zee? Genieten van de rustigere avonduurtjes om wat te dobberen in het water? Of tijdens de dag met je kinderen het water inplonsen. Benieuwd naar de temperatuur van het strandwater?

Buienradar Oostende

Zijn er buien op komst in Oostende? Wanneer bereiken de wolken de Belgische Kust? Hoe blauw is de lucht? Zien we vanavond de zon ondergaan in de zee? De alombekende Buienradar zegt je hoe droog het op het strand blijft. Check de Buienradar hier live.

Vragen? Reserveren?

Anke en Hans verhuren hun twee verblijven op de Zeedijk in Oostende. Reserveer Het Appartement of De Loft voor jouw volgende vakantie.

Kusttram_nieuw_de lijn
Kusttram info
honden-toegelaten-appartementverhuur_oostende1
Honden toegelaten
De Panne_wandelen
De Panne, meer dan Plopsaland
Arne-Quinze_oostende_blokken
Zeedijk Oostende
Werkvakantie_7 redenen vergaderen werken in Oostende
Werkvakantie aan zee