Het weer in Oostende

Weersverwachting Oostende

Op deze pagina brengen we in samenwerking met het KMI het weerbericht voor Oostende voor vandaag en de komende dagen. Wens je gedetailleerdere informatie over temperatuur, wind, kans op regen, de UV-index, de hoogte van de golven?

Ontdek hier de mooiste vakantieappartementen met zeezicht te huur in Oostende!

HET WEER

Weersverwachting KMI

ZWEMWATER

Temperatuur van strandwater

BUIENRADAR

Wolken of regen in Oostende?

Waarom het vaak beter weer is aan de kust

Het weer aan de Belgische kust kan soms grondig verschillen van het weer in het binnenland. Waarom? 5 weetjes over het weer aan de kust. - Onze kust heeft een speciaal microklimaat - Dit klimaat levert ons 200 uur meer zon aan de Belgische Kust. - Het KMI meet 200 liter minder regen aan zee. - Dit microklimaat draagt tot 20 km landinwaarts. - De snellere opwarming van het strand levert de zeebries op. We leggen het je graag vollediger uit in onze blog:

Oostende zomer 2018 met schitterend weer

Zomer in badstad Oostende en Mariakerke. Dat is zon, zee, strand, vrolijke mensen en een leuke sfeer op de dijk. Hier geniet je mee van de zomerse sfeer. Met dank aan Marcel Tettero voor zijn filmpje 'Heerlijke zomer aan het strand van Oostende'.

Boek je vakantie rechtstreeks bij ons als particuliere verhuurders. Bekijk het appartement en de luxe studio die we verhuren in Oostende!

Lekker weer? Check temperatuur van het zeewater?

Ten volle de zee beleven? Dat is ook regelmatig het water induiken. Wan wat is er fantastischer dan een ochtendduik in een verlaten zee? Genieten van de rustigere avonduurtjes om wat te dobberen in het water? Of tijdens de dag met je kinderen het water in plonsen. Ben je benieuwd naar de temperatuur van het strandwater? Klik dan verder naar deze weerpagina...

Buienradar Oostende

Zijn er buien op komst in Oostende? Wanneer bereiken de wolken de Belgische Kust? Hoe blauw is de lucht? Zien we vanavond de zon ondergaan in de zee? Alle antwoorden op deze vragen vind je live op de Buienradar. De alombekende Buienradar zegt je hoe droog het op het strand blijft. Check de Buienradar hier live.

Vragen? Reserveren?

Anke en Hans verhuren hun twee verblijven op de Zeedijk in Oostende. Reserveer Het Appartement of De Loft voor jouw volgende vakantie.

vakantieverhuur_oostende_appartement_zeezicht_loft_chaise-longue
Prijzen & beschikbaarheid
appartement met zicht op zee te huur in Oostende
Appartement met zeezicht
reviews huurders appartement zeezicht
Reviews van huurders