GRONDPLAN & VOORZIENINGEN

Het Appartement heeft een uitgeruste keuken met voldoende en moderne apparaten. Ook voor je baby is alles aanwezig. De Loft is dan weer helemaal voorzien voor singles en koppels. Bekijk op deze pagina de grondplannen en de uitrusting van Het Appartement en De Loft

Voorzieningen Het Appartement

Grondplan van Het Appartement

Afmetingen bedden

Huur het beddengoed in Het Appartement. Of breng je eigen beddengoed mee. Dit zijn de afmetingen van onze bedden.

Dubbelbed 1: Donsdeken: 2m40 x 2m20 Matras: 1m80 - 2m10 De matras bestaat uit 1 stuk met bovenaan een split. Op de matras ligt een matrasbeschermer en hoeslaken. U kan – indien u zelf geen hoeslaken zou hebben – het aanwezige hoeslaken (dat wekelijks gewassen wordt) gebruiken.

Dubbelbed 2: Matras: 1m40 - 2m Donsdeken: 2m40 x 2m20 Dubbel sofabed: Matras: 1m40 - 2m Donsdeken: 2m40 x 2m20 Enkel bed: Matras: 0m90 - 2m Donsdeken: 1m50 – 2m Wie dat wenst kan beddengoed en handdoeken huren. Geef dit aan bij je reservatie.

Rolstoeltoegankelijk?

Regelmatig wordt Het Appartement verhuurd aan een vakantieganger met rolstoel. Bekijk op dit grondplan op voorhand of de afmetingen ook voor jou goed zijn.

Liftdeur meet 88 cm

Eerlijk is eerlijk: we weten niet goed wat nodig is om een woning “rolstoeltoegankelijk” te noemen. Wat we wel weten, is dat mensen die in een rolstoel zitten het appartement regelmatig huren. Omdat jij het beste weet wat jouw behoeften zijn, hebben we een grondplan voorzien van onze vakantieverblijven met daarop de maten van alle doorgangen in de woning.
De liftdeur zelf heeft een doorgang van 88 cm. De inkomdeuren zijn breder.

appartement_grondplan_rolstoelen
Onze appartementen toegankelijk voor rolstoelen?

Voorzieningen De Loft

De Loft biedt je alle toestellen en keukengerij voor je vakantie. De keuken heeft een migrogolfoven met grill-functie. Hiermee maak je bijvoorbeeld lasagne, een visschotel, stoofschotel of braadkip. 

Er is een koelkast zonder diepriesvak.

Op het aanrecht vind je een waterkoker en alles voor je heerlijke Nespresso-koffie. Tien gratis padjes krijg je van ons. 

Verder hebben we in de keuken:

een waterkoker, broodrooster, mixer, een aantal bewaardozen, potten, pannen, servies, wijn- en champagneglazen, snijplanken en messen, citruspers, wijnopener, blikopener, pureestamper, soeplepel, spatels, waterkan/vaas, afdruiprekje, thermos…

Er is natuurlijk ook een stofzuiger en dweil en zo.

Grondplan van De Loft

Afmetingen bed

De Loft heeft 1 heerlijk dubbel bed van 160 x 200 cm. Het wordt voor je opgemaakt. Je hoeft zelf geen beddengoed mee te brengen naar De Loft.

Wanneer zijn Het Appartement of De Loft nog vrij?

Vragen?

Kijk eerst op onze FAQ-pagina. Daar verzamelen we de antwoorden op de meest gestelde vragen.