Fietsen in Oostende

Fietsen in Oostende. Het is een populaire activiteit aan zee. Steeds meer huurders nemen hun fiets mee op vakantie aan zee. Anderen huren dan weer een fiets bij één van de vele verhuurders van fietsen en gocarts.

Fietsen in Oostende

Als wij fietsen op de zeedijk in Oostende voelen we ons nog meer thuis. Met de wind in onze rug of genot zoekend in het vechten tegen de kracht van de wind. Het is allebei heerlijk. Het centrum van Oostende ligt op slechts 8 minuten fietsen van het Appartement en de Loft. Willen we doorfietsen naar Wenduine en De Haan? Dan nemen we de gratis overzetboot in de haven van Oostende. Deze vaart heel regelmatig. Ook onze fietsen worden gratis mee overgezet. Fietsen we naar het zuidwesten, naar Middelkerke? Dan kunnen we dit volledig doen op de zeedijk. Met zicht op zee en veilig weg van de straat. Heerlijk!

Veilige en overdekte fietsenstalling

Wij bieden onze gasten een goede en veilige plek om hun fiets te stallen. Zo zijn ze beschermd tegen fietsendieven. In het Appartement kan je je fietsen in je eigen overdekte garage wegzetten. Achter of voor je wagen is nog plaats voor je tweewielers. Je rijdt de garage op het straatniveau binnen. Je hoeft geen lift te nemen. Garage op slot, en ze staan veilig. In de Loft heb je plaats in een van de fietsenbergingen in de kelder. Hier staan enkel fietsen van eigenaars en huurders van de appartementen. Rij langs achter meteen op het juiste niveau binnen. Maak je fietsen zeker vast, want ook andere want ook andere eigenaars of huurders komen in deze ruimte.

Je volgende vakantie in Oostende? Bekijk nu....

Fietstochten aan zee

Fietstochten aan zee vind je net zo gemakkelijk als je wandelingen vindt. Het Groen Lint is zeker de moeite. Deze groene gordel verbindt de groengebieden rond Oostende. Oostende stippelde een fietstocht uit van 35 kilometer doorheen de mooiste groengebieden rond de stad aan zee. Leuk onderweg zijn de gedichten van Peter Verhelst. Handig zijn de infoborden langs het traject. Meer fietstochten en fietskaarten vind je via de online winkel van Westoer. Bestel er gemakkelijk je fietskaarten voor je naar zee komt. Of stippel zelf je route uit met de Fietsrouteplanner van Westoer

Huur een fiets of gocart

Je hoeft je eigen fietsen niet mee te brengen naar zee. In de buurt van het Appartement en de Loft zijn er een paar fietsenverhuurders. Inderdaad, de welbekende verhuurders van gocarts voor kinderen verhuren ook (elektrische) fietsen. Je vindt twee verhuurders in de onmiddellijke omgeving van het Appartement en de Loft. Je kan er ook terecht om je eigen fiets te laten herstellen. Of waarom niet, vraag hen gewoon je banden op te pompen. Kriscross aan de Koninginnegalerij (Zeedijk 92) Deze verhuurder biedt je leuke en goed onderhouden carts en fietsen aan. Goedkoop, blijkt uit de vele reviews. Maar we lezen ook dat de vriendelijkheid soms ontbreekt. Verhuring Maya aan het pleintje in Mariakerke (Zeedijk 153) Deze heel vriendelijke verhuurder helpt je vlot en snel aan een fiets. Heb je problemen met je eigen fiets? Dan herstelt hij snel en goedkoop je fiets. Op de zeedijk in het centrum van Oostende heb je nog 3 sympathieke verhuurders van fietsen en gocarts: - NICO Fun on Wheels: Albert I-promenade 44, 8400 Oostende - Verhuring Candy aan de haven: Albert I promenade 4, 8400 Oostende - Gino Carts aan het Casino van Oostende: Frère-Orbanstraat 46, 8400 Oostende

“Lang geleden dat ik me op een 'weekje getaway' zo thuis heb gevoeld. Het zicht is ongelooflijk, de dagelijkse strandwandeling heerlijk en het verblijf tip top in orde. Ik kom terug!”

Vragen? Reserveren?

Anke en Hans verhuren hun twee verblijven op de Zeedijk in Oostende. Reserveer het Appartement of de Loft voor jouw volgende vakantie.

verhuur_appartementen_zeedijk_oostende
Vakantieverhuur op de Zeedijk in Oostende
honden-toegelaten-appartementverhuur_oostende1
Honden toegelaten
Rolstoeltoegankelijk appartement aan zee
Rolstoeltoegankelijk appartement aan zee