Vakantie aan de Belgische Kust

Breng je binnenkort je vakantie door aan de Belgische Kust in één van onze huurappartementen? Dan vind je hier alle informatie over Oostende, Mariakerke, de Zeedijk, het weer, de Kusttram, het weer en tal van activiteiten. Start je vakantie aan de Noordzee al op deze pagina. Wij verwelkomen je graag in onze moderne vakantieappartementen met frontaal zeezicht op de Zeedijk in Oostende.

INFO

Arne-Quinze_oostende_blokken

Zeedijk Oostende

Onze vakantieappartementen liggen op de zesde en vijfde verdieping van recent gerenoveerd gebouwen op de Zeedijk. Wat is er te beleven op de Zeedijk in Oostende?

LIVE

Karen-Ravache_gast_seamore

Het weer in Oostende

Het weer aan de Belgische kust kan soms grondig verschillen van het weer in het binnenland. Check hier het weerbericht én de temperatuur van het strandwater!

LIVE

live webcam oostende

Kijk nu naar de zee

24 uur op 24. 7 dagen op 7 zicht op zee? Ook al verblijf je even niet bij ons? Kijk hier naar live beelden van het strand van Oostende.

LIVE

live webcam oostende

Kijk nu naar de zee

24 uur op 24. 7 dagen op 7 zicht op zee? Ook al verblijf je even niet bij ons? Kijk hier naar live beelden van het strand van Oostende.

INFO

Kusttram_nieuw_de lijn

Kusttram aan jouw halte

De beste en leukste manier om aan de kust te reizen is de kusttram. Van Knokke tot De Panne. Langs steden als Oostende en Blankenberge. Op deze pagina alle info over de Kusttram.

TIP

Eindejaarsvuurwerk_oostende_nieuwjaar

Kerstmis en Nieuwjaar aan zee

Kerstmis, Oudjaar en Nieuwjaar leggen een unieke sfeer over de Noordzee, over Oostende, over het strand en de winkelstraten. Waarom vieren op ons appartement?

TIP

oostende_parkeren_gratis_randparking

Gratis parkeren in Oostende

Onze huurders parkeren altijd gratis in Oostende. Ze hebben steeds een parkeerplaats! Hoe we dat voor jou regelen?

TIP

Uitstap naar De Panne

Jong en oud reizen naar De Panne voor Plopsaland. Toch is de laatste grote Belgische kustgemeente voor de Franse grens veel meer dan een pretpark. In dit artikel onze troeven van De Panne.

TIP

Zeedijk_Strand_fietsen

Fietsen in Oostende

Steeds meer huurders nemen hun fiets mee op vakantie aan zee. Wij bieden een gratis en veilige fietsenberging aan. Kom fietsen in Oostende

TIP

Karen-Ravache_gast_seamore

De mooiste foto's

Regelmatig zenden onze gasten hun mooiste foto's van hun vakantie aan zee. Weke beelden ontroeren jou?
Op vakantie in Oostende? Klik voor meer info over onze...

Jouw favorieten stad aan zee?

De Vlaamse Kust telt 13 badplaatsen in 10 kustgemeenten. Van Oost naar West zijn dat Knokke-Heist, Zeebrugge, Blankenberge, De Haan, Bredene, Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Koksijde en De Panne. Zou je de kustlijn afwandelen, dan heb je goed 67 kilometer in de benen. De Noordzee aan je rechterzijde. Het strand onder je voeten. Soms wel een tot 500 meter breed zandstrand met een tot 2,5 kilometer brede duinengordel erachter. Hou je van een stad aan zee? Verkies je een strand grenzend aan de duinen? Hou je van een lange pier in zee? Zoek je liefst een rustig strand op? Hou je van de charme van een klein vissersdorp?

Meer informatie over vakantie aan de Belgische Kust

De Belgische Kust heeft in elk seizoen mooie troeven voor vakantiegangers en mensen die zich even willen terugtrekken uit de hectiek van elke dag. Op een boogscheut van elkaar heb je de zeedijk, het strand, de Noordzee, de stad, restaurants, cafés, supermarkten en sportactiviteiten. Wij, particuliere verhuurders Anke en Hans, informeren onze gasten die een week huren in Het Appartement of De Loft via een heel directe communicatie én deze website. Natuurlijk ben je ook als liefhebber van de Noordzee welkom! We delen onze liefde voor de zee graag met iedereen. Op deze website vind je onder meer informatie over onze moderne vakantieappartementen met frontaal zeezicht, het weer in Oostende, een uitstap naar De Panne, de kusttram van en naar Oostende, de unieke troeven van Mariakerke, de mogelijkheden om gratis te parkeren in Oostende, en veel meer. Zo kijk je bijvoorbeeld via onze webcam live naar het strand van Oostende. Met dank aan de camera aan de Surfclub op het strand vlakbij onze huurappartementen. Wanneer kom jij één of meerdere weken op vakantie?

Vragen? Reserveren?

Anke en Hans verhuren hun twee verblijven op de Zeedijk in Oostende. Reserveer het Appartement of de Loft voor jouw volgende vakantie.

Voor je vragen? Kijk eerst op onze FAQ-pagina. Daar verzamelen we de antwoorden op de meest gestelde vragen.