“Blij dat we jullie appartement met zeezicht hebben gevonden” – Review

Zee_review_oostende_wijn

We ontvingen net een heel fijne review en mail van Greta en Tony. Ze huurden De Loft in Oostende gedurende één week en waren zo in de wolken.

Ook Anke en ik, als particuliere verhuurders, zijn superblij dat we mensen zo’n vakantie in Oostende kunnen geven. Lees even mee:

“De Loft……mysterieus, prachtig ingericht met open ruimte over de gehele ruimte… Wat hebben wij genoten.

Mijn echtgenote en ikzelf 58 lentes oud wonende op het platteland in het Oost-Vlaamse Hamme gaan regelmatig op vakantie aan zee… maar de Loft slaat alles. Wat hebben wij genoten.

Compact en toch ruim. De gezelligheid maken wij zelf, dachten wij toch… tot je enkele schakelaars met je vinger aan toetst. Je kiest de verlichting die bij je past: van Valentijnsrood tot koningsblauw en dan genieten van een fantastische zonsondergang in combinatie met een lekkere kaasschotel en een flesje wijn.”

“Dit is vakantie aan zee”

“Beste Anke en Hans,

onze boeking voor het najaar komt er aan. Dit was voor ons thuiskomen. De reviews liegen er niet om. En voor de prijs hoeven wij het zeker niet te laten. Blij dat wij jullie appartement met zeezicht hebben gevonden en mochten huren. Het is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van comfort en respect voor de prachtige aankleding.

PS: dankjewel voor de attentie die op ons stond te wachten bij aankomst. Met de woorden van Gert Verhulst op Njam TV zeggen wij: ‘Perfect Perfect Perfect!’???”

Vanwege Tony en Greta Segers-Vermeir.

Lees je graag meer reviews van mensen die Het Appartement en De Loft in Oostende huurden? Klik via de link door naar de reviews over Appartement met Zeezicht op Google.

Comments are closed.